Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Geelgouden trouwringen

Wat is er mooier dan een dagelijkse herinnering aan jullie trouwdag? Een geelgouden trouwring, hét symbool van jullie oneindige liefde voor elkaar.

Een trouwring mag gezien worden, want iedereen mag weten dat jullie voor altijd bij elkaar horen. Goud is het klassieke materiaal voor de productie van sieraden en trouwringen. De grootste herkenningswaarde hebben geelgouden trouwringen. Wereldwijd is geelgoud de meest geliefde goudkleur. Niet gek dus dat Unieke Trouwringen een ruim assortiment geelgouden trouwringen in de collectie heeft opgenomen.

Of jullie nu kiezen voor een glanzende geelgouden trouwring of een matte variant, met of zonder edelstenen, modern of klassiek. Bij Unieke Trouwringen ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit.
Natuurlijk is het mogelijk de geelgouden trouwringen eerst te bekijken en passen. Jullie zijn van harte welkom bij Goudsmederij CoCo. En willen jullie je trouwring een extra persoonlijk tintje geven? Ook het graveren van jullie namen of trouwdatum in jullie geelgouden trouwringen is geen enkel probleem!

Een geelgouden trouwring, een ring voor het leven.

 

Mobile version: Enabled